Salam 13 ü axşam sifaris etdiyim məhsul niyə sifarişe düşmür ?linklər hissəsində qalıb , 9 yox 10 məhsul olmalı idi 119621 Müştəri kodu
Esmer Salam, Əsmər xanım. Təəssüf ki, sifarişiniz həyata keçirilə bilməyib və bu barədə sizə bildiriş göndərilib. Sifarişin icra oluna bilməsi üçün toplam dəyəri 40 TL və daha artıq olması Trendyol saytı tərəfindən tələb olunur. İstəyinizdən aslı olaraq bu sifariş üçün ödədiyiniz məbləğ sizə geri qaytarıla bilər və ya linki bu qiymətdə başqa məhsul linki ilə əvəzləyə bilərsiniz. Zəhmət olmasa, hər iki halda bizə məlumat verin.
Amina Niyə mən müzakirə başlada bilmirəm
Coxsagolun məlumata görə , operatordan da ətraflı öyrəndim , bu sadəcə məhsul migrosdan olanda belə olur? Məbləği karta qaytarın sadəcə , əvəz etmək istəmirəm .
Salam bəyannamede izleme kodu nedir ?mehsulum Turkiye anbarina catib beyennameni doldura bilmirem .faturam da gelmeyib .xahis edirem cavablandirin
1234567890 salam.men mover.az-in emekdasi deyilem,amma size komek gostere bilerem! sizi baglamanizi Trendyol-dan sifaris etmisiz?
1234567890 foruma baxmirlar
kakakaka beli,indi onlayn chata baxirlar)
camex flan istifade edirsiz? onlatda da amerikafan bele gec catir baglamalar?
kakakaka salam,yox Camex-le sifaris vermemisem,amma profil acmiwam ordada,her ehtimala gore.Men KargoFly-la sifaris etmiwem bir defe,kecen ilin oktyabri.O da Turkiyeden.KargoFly Amerikadan Bakiya yuk dasimir,dedim bilesiz)
Taksiler kimi kargo sirketleri de her gun yenisi cixir deyesen 🙂 Camex istifade edirdim evvel, onlarin uzun novbelerinden ve qeyri semimi musteri xidmetlerinden sonra movere kecdim, indi amerikadan mallar cox gecikir oncun alternativ axtariram, @Moderator bu arada forumu azad edin musteriler danisa bilsin
kakakaka salam.xeberiniz var mover artiq Rusiyadan da Bakiya baglamalari getirir!
kakakaka alternativ axtarmayin,en ucuzu hal-hazirda moverdir.muqayise etmiwem)
Mover xidmət səviyyəsi axır vaxtlar 0 a bərabərdir limax kececem
Narimanfb1907 kecdiz?
men 10 gune yaxindirki moverle elaqe saxlaya bilmirem ne operatorlar normal cavab vermir ne zengleri. eyni gunde eyni sirketden eyni maldan 2 eded geldi/20 may sizin stokda oldu. agilli mover o yuklerden birin cixartdi yola birini saxladi anbarda. indi hec anbardad da yoxdur. menim malimi itirmisiz sesivizi de cixartmirsiz besdide artiq musteri memnuniyyeti 0 dir / operatorlar chat bitmemis baglayir. zengler cavabsiz
men 10 gune yaxindirki moverle elaqe saxlaya bilmirem ne operatorlar normal cavab vermir ne zengleri. eyni gunde eyni sirketden eyni maldan 2 eded geldi/20 may sizin stokda oldu. agilli mover o yuklerden birin cixartdi yola birini saxladi anbarda. indi hec anbardad da yoxdur. menim malimi itirmisiz sesivizi de cixartmirsiz besdide artiq musteri memnuniyyeti 0 dir / operatorlar chat bitmemis baglayir.
ayselka1988 onlayn cat uzerinden elaqe saxlamagi calismisiz?